ÖZEL PAK ANMA FAALİYETİ

ÖZEL PAK ANMA FAALİYETİ

FAALİYET HAKKINDA: Söke, Kuşadası ve Selçuk Şubelerimizin ortak olarak düzenlediği anma etkinliğimiz Özel Pak’ın manevi rehberliğinde gerçekleştirilecektir.
25 Mart Pazar günü onu seven ve hatırasını dağcılık faaliyetlerinde yaşatmak isteyen dostları ile birlikte sabah saat 09.00’da her zamanki hareket yerimizde buluşuyoruz. Bu yıl Özel Pak’ın doğduğu köy olan Çavdar’da olacağız. 2011 yılında oluşturduğumuz Özel Pak Hatıra 0rmanında diktiğimiz fidanların bakımını yapıp, ardından 8 km olan parkurumuzda kısa bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Yürüyüşümüz Çavdar Köyü’nde son bulacak olup, köy meydanında 3 şubemizin katkılarıyla tavuk pilav ayran ikramımız olacaktır. Faaliyetimiz herkesin katılabileceği rahat bir parkurdur. Tüm üye ve misafirlerimize açıktır.
Faaliyet sonunda mezarlığa geçip, ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.

PARKUR:                                             Rahat bir yürüyüş olup, yaklaşık 8 km’dir.

TARİH:                                                 25 Mart 2018 Pazar

REHBER:                                              Özel Pak

FAALİYET SORUMLUSU:                  Faysal Yeşilyağcı: 0 554 543 99 19

İRTİBAT VE REZERVASYON İÇİN:  Faysal Yeşilyağcı: 0 554 543 99 19 Hatice Tekdal: 0 542 551 91 56                                                                         Osman Koçak: 0 533 352 10 38

HAREKET SAATİ:                                09:00 (Lütfen hareket saatinden 15 dakika önceden araç yanında olunuz.)

HAREKET YERİ:                                  Söke Migros Otoparkı (Otobüs Garaj Yanı)

NOT: Katılım için 23 Mart Cuma saat 17.00 ‘ye kadar, bu verdiğimiz iletişim numaralarını arayarak, üye ve misafirlerin, ayrıca yanında getireceği kişilerin isim ve TC’lerini vermeleri gerekmektedir. İsim yazdırmayanlar faaliyete alınmayacaktır. Faaliyetlerimizde Cuma akşamından itibaren iptal kabul etmiyoruz. İptal edenler veya son dakika haber vermeden gelmeyenlerden bir sonraki faaliyette gelmedikleri faaliyetin ücreti alınacaktır.

SAĞLIK: Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI İLE ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.

NASIL GİYİNMELİSİNİZ? Yürüyüşlerde kullanılan giysiler; az yer tutan, hafif, çabuk kuruyan, sağlıklı giysiler olmalıdır. Pamuklu giysiler yerine sentetik, termal veya yünlü kumaş giysilerden imal edinmiş, hareket yeteneğini kısıtlamayan rahat giysiler tercih edilmelidir. Dar ve geç kuruyan pantolonları tercih etmemelisiniz. Mevsime uygun kat iç, orta ve dış katman giysiler olarak düşünerek giyim planlamak uygun seçenek olacaktır. Yürüyüş ayakkabısı yürüyüş sporuna uygun, uzun bilekli, rahat, ayağınızı vurmayan, ayağınıza alışmış ve daha önce denenmiş kısacası sorunsuz ayakkabı olmalıdır. Yağmur yağma ihtimaline göre yanınızda yağmurluk veya panço bulundurunuz.

YANINIZDA MUTLAKA BULUNMASI GEREKENLER: İki omuzdan geçmeli rahat bir sırt çantası (özellikle tek omuz çapraz askılı çantalar sizi gereğinden fazla yoracak ve omuriliğinize zarar verecektir), yağmurluk veya rüzgarlık, bir öğünlük yiyecek, asgari 1,5 litre su, fotoğraf makinası, ilaçlarınız ( kişisel olarak kullandığınız ilaçlarınız varsa), yedek giysi, fener ya da kafa lambası, düdük, baton, tozluk, güneş gözlüğü, güneş kremi, yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak için fındık, kuru üzüm, kuru kayısı gibi doğal şeker türevlerini bulundurmanızı tavsiye ederiz.

KURALLARIMIZ :
Yürüyüşlerimizde rehberler tek yetkilidir.
Rehberden önde gitmek ve artçıdan geri kalmak yasaktır.
Faaliyetlerimiz esnasında Alkollü içecekler kesinlikle kullanmıyoruz.
Tütün ve tütün mamullerini kullanmamaya özen gösteriyoruz.
Doğada asla çöp bırakmıyoruz.
Doğadan sadece keyif alıyor, geride sadece ayak izi bırakıyoruz.
Evimize götürdüğümüz tek şey fotoğraflarımız oluyor.
Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.

NOT: Bundan sonraki tüm faaliyetlerde faaliyet ücretinde üye indirimi olacaktır. Kamplı ya da başkaca faaliyetlerde öncelik kulübümüz üyelerinindir.                                                                                                 Faaliyetlerimiz 1618 sayılı Seyahat Acentaları Birliği belge no:7006, Kon-Mer Turizm ve Ertur Turizm Taşımacılığı tarafından yapılmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*