Zirve Şelalesi

Zirve Dağcılık Turgutlu şubesi olarak  sezonu Zirve Şelalesi’nde açtık!

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Turgutlu Şubesi 2018-2019 doğa yürüyüşü sezonuna unutulmayacak bir etkinlikle başladı. Yaz aylarında rehberlerimiz tarafından keşfi yapılan ve adı da ZİRVE Şelalesi olarak konulan doğa harikasını 46 doğasever arkadaşımızla görme şansı yakaladık.

7 Ekim sabahı kulüp binasının yanındaki kahvehanede toplanıp, 07:45 te hareket ettik. Yeni sezona başlamanın ve saklı bir cenneti keşfedecek olmanın heyecanıyla yürüyüşün başlayacağı köye vardık. Başlamadan önce Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi Başkanımız Osman Tuğrul kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı.Genel kurallardan ve zirve disiplininden bahseden Tuğrul, rehberleri gruba tanıttıktan sonra yürüyüş başladı.

Yaklaşık 4 km.lik kolay etabın ardından dik bir yardan kanyona iniş yapıldı.Bir saat süren bu zorlu inişin ardından dere yatağında heyecanlı bir yürüyüş başladı.Yardımlaşarak engelleri aşan zirvecileri coşkun akan muhteşem bir şelale bekliyordu. Ana molayı burada veren ekipten bazı sporcular şelaleye girerek soğuk suların tadını çıkardı.Birlikte yenilen yemeklerin ardından dönüşe geçildi.

Güzel bir patikadan,kekik kokuları eşliğinde yürüyerek faaliyetin bittiği alana ulaşan zirveciler araçlarına binerek Turgutlu’ya doğru yola çıktılar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*