Zirve dağcıları Adala – Hermos Kanyonu’nda

Zirve dağcıları Adala – Hermos Kanyonunda yorgunluk attı

ZİRVE Turgutlu Şubesi bu hafta kalabalık bir ekiple Hermos Kanyonundaydı.Salihli Doğa Koleji ğrencilerinin de katılımıyla birlikte yaklaşık 160 kişi bu eşsiz parkurda yrme şansını yakaladı. Her zaman olduğu gibi kısa bir bilgilendirme konuşmasının ardından rehberler gruba tanıtıldı.

A (yavaş) ve B (hızlı) olmak zere ikiye ayrılan sporcular, doğanın tm gzelliklerini cmerte sergilediği, sonbaharın btn renklerinin grldğ bu parkurda yryşe başladı. Hızlı grup kanyonun sırtlarından giderken yavaş grup ise kanyon iinden renk cmbş eşliğinde meyve ağalarının ve bğrtlenlerin iinden geerek yola koyuldu.Kısa nefes ve meyve molalarıyla ilerleyen gruptan isteyenler Su Utu Şelalesine inerek serinlediler, isteyenler yukarıda kalarak bol oksijende dinlendiler.

Bu arada cesurca şelaleye inen gen zirvecilerden ağan, Bulut ve Poyraz kocaman bir alkışı hak ettiler.Şelale keyfinin ardından Kız Kprsne varan ekip burada hatıra fotoğrafları ekip orman yolunu takip ederek faaliyetin sona ereceği alabalık iftliğine ulaştı. Hızlı grubun da iftliğe gelmesiyle faaliyet sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlanmış oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*