Sünger Tepe – Yalancıboğaz Günübirlik Doğa Yürüyüşü  Faaliyet Bilgisi

Sünger Tepe – Yalancıboğaz Günübirlik Doğa Yürüyüşü  Faaliyet Bilgisi

Tarih :  09 Aralık 2018, Pazar 

Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü 

Hareket Saati : 09:00

Yürüyüş mesafesi ve süresi : 10 km, 7-8 Saat (molalar dahil) 

Parkur Derecesi : Zor

Gerekli Malzeme : Sert Tabanlı ve Bilekleri Kavrayan Yürüyüş botu, tozluk, Sırt Çantası,Yağmurluk, Baton. ( özellikle tozluk, bilekleri kavrayan bot, baton bulundurulması ile uzun kollu giyilmesi hususuna dikkat edilmesi istenmektedir.)

Hava Durumu : 13C-Yagmurlu

Rehber :  Ayten KALINSAZ – Gülbaki YÜCEL

İletişim Bilgisi : 0 533 093 53 19 / marmariszirve@gmail.com 

Parkur Bilgisi :  Faaliyete Marmaris-Karaağaç köyü yolunun 12 km.si trafo binasına varmadan başlanacaktır. Orman içinden zaman zaman kayalık bölgelerde, zaman zaman çarşak araziden yürünerek Marmaris’i değişik açıdan gören zirveye ulaşacağız. Burada eşsiz manzara eşliğinde mola verilecektir. Sırt hattından Akdeniz ve Marmaris manzaralı devam edilerek batı bölgesindeki orman yoluna ineceğiz.  Yalancıboğaz’a giden asfalt yolda bizi bekleyen aracımıza orman yolundan kısa bir yürüyüşle ulaşarak faaliyeti sonlandıracağız.  

Notlar : Katılımcı arkadaşların;  mevsim koşullarına göre su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, goratex mont vb. ), sırt çantası, en az 2 lt. su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), bir öğünlük yemek,  şapka, düdük, kafa feneri, yedek pil,  güneş gözlüğü, çakı, çakmak veya kibrit, yağmurluk ve güneş krem  almaları önerilir.

Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç  07.12.2018 Cuma günü saat 19:00’a  kadar  teyit  vermesini  bekliyoruz.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen  bedeller tahsil edilecektir. 
Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI ile ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergahta değişiklik yapabilir.
Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç birşey alınmaz…
*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden katılım ücreti alınacaktır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır.
Keyifli Faaliyetler

Marmaris Zirve TFFhref=”http://zirvedagcilik.com/wp-content/uploads/2018/12/FB_IMG_1543856496519.jpg”>

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*