Muğla Değirmendere Kanyonu Günübirlik Doğa Yürüyüşü Faaliyet Bilgisi

Muğla Değirmendere Kanyonu Günübirlik Doğa Yürüyüşü Faaliyet Bilgisi

Tarih : 03 Şubat 2019

Hareket Saati : 08:30

Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü

Yürüyüş Mesafesi ve Saati : 13 km. / 6-7 saat (Molalar Dahil)

Parkur Derecesi : Orta

Gerekli Malzeme : Sert Tabanlı ve Bilekleri Kavrayan Yürüyüş Botu, Sırt Çantası, Baton, Tozluk, Sıcak Tutan Kıyafetler, Bere ve Eldiven.

Hava Durumu : 13C-parcalı bulutlu

 Rehber : Hüseyin ÇELİK-Necati YÜCEL

İletişim Bilgisi : 0 533 093 53 19  /  marmariszirve@gmail.com

Parkur Bilgisi : Faaliyete Muğla Saburhane Mahallesinden başlanacak. Kanyonun güney kanadından yukarı çıkılıp kuzey kanadından geri dönülecektir. Buz sarkıtları, eski su değirmeni, şelale ve kanyon manzaraları içinde yürüyerek Muğla’nın üstündeki Masa Dağı’na (Asar Tepe) varılacak. Daha sonra  patika yol takip edilerek, Eski Muğla evlerinin arasından tekrar Saburhane’ye ulaşılarak faaliyet sonlandırılacak.

 Notlar : Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına göre su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, goratex mont vb. ), sırt çantası, en az 2 lt. su,sıcak su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), şapka, düdük, kafa feneri, yedek pil, yağmurluk almaları önerilir.
Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç  01.02.2018 Cuma günü saat 19:00’a  kadar  teyit  vermesini  bekliyoruz.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen  bedeller tahsil edilecektir. 
Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI  ile  ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergahta değişiklik yapabilir.
Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç birşey alınmaz…
*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır.
Keyifli Faaliyetler-Marmaris Zirve 

Huawei Mobil’imden gönderildi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*