20 EKİM 2019 ÇAMLI – İNCEKUM-KARACA GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET BİLGİSİ(Kahvaltılı)


Tarih : 20/10/2019 Pazar

Buluşma yeri : Yapı Kredi Bankası önü

Hareket saati: :09.00

Etkinlik süresi : 7 – 8 saat

Yürüyüş mesafesi : 12 km.

Parkur derecesi :Kolay

Hava durumu :29 C- Güneşli

Rehber : Sümran Kayıkçı – Bülent Ilgar

İletişim Bilgisi: 0.533.093 53 19 / marmariszirve@gmail.com

Parkur Bilgisi : Etkinlik, Çamlı Köyü’nde kahvaltıyla başlayacak. Kahvaltı sonrası araçla İncekum girişine gelip yürüyüşe başlanacak. Plajda uzun deniz molası verilecek. Moladan sonra Boncuk Koyu’na inerek deniz manzaralı orman yoluna girilecek . Yaklaşık 5km. lik bu yolda fotoğraf ve yemek molası verilecek. Yürüyüş, Karaca Köyü’nde deniz kenarında bitecek. Burada bekleyen araçla Marmaris’e dönülecek. (İncekum’da deniz molası verileceğinden katılımcıların deniz malzemelerini almalarını tavsiye ediyoruz)

Kahvaltı bilgisi :

– Azmakbaşı Restaurant

– Serpme kahvaltı (15 çeşit)

– 1 kişi : 35.00 TL(Kahvaltı ödemeleri bireysel olarak yapılacaktır)

Notlar: Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına uygun, su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, tişört, pantolon, mont vb. ), yağmurluk, sırt çantası, en az 2 lt. su, sıcak su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), bir öğünlük yemek, şapka, bere, düdük, kafa feneri, yedek pil, güneş gözlüğü, çakı, çakmak veya kibrit, güneş kremi ve ilk yardım çantası almaları önerilir.

* Orman yolunda bir noktada arı kovanları olduğu için tedbirli olunması önerilir.

Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların telefon ve mail ortamında, en geç 18 Ekim 2019 Cuma akşamı saat 19:00 a kadar teyit vermesini bekliyoruz.

Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen araç taşıma gideri vb. bedeller tahsil edilecektir.

Faaliyetlerimiz; YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI ile ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, Rehberin önünde gitmek artçıdan geri kalmak yasaktır.
Rehber uygun görmesi halinde güzergahda değişiklik yapabilir.
Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiçbir şey alınmaz.
Yürüyüşlerimiz esnasında alkollü içecekler kesinlikle kullanılmaz, içtikleri tespit edilenler bir daha yürüyüşe alınmaz.
Sigara ancak büyük molada kontrollü alanda içilebilir, yürürken veya kısa molalarda sigara içilmesi yasaktır.
Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır.
Keyifli Faaliyetler

Marmaris Zirve

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*