Gaziantep Şube Bisiklet Etkinliği

Haftasonu Bisiklet Etkinliği
23 Ağustos 2020 Pazar
Faaliyet Bilgisi:
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Gaziantep Şubesi

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Merhaba Zirve Ailesi,

23 Ağustos Pazar sabahı bisiklet turu gerçekleştireceğiz. Rota bilgileri aşağıda belirtilmiştir.Kilis yolu üzerinden, Şahinbey anıtına gidilecektir. Şahinbey Anıtının bulunduğu yerde park vardır. İsteyen arkadaşlar çaylarını,kahveleriniyanlarında getirerek kahvaltı yapabilirler. Kahvaltı molasından sonra aynı güzergah üzerinden dönülenecektir. Tur bitiminde barista cafeyegideceğiz. Orada yorgunluk kahvemiziiçtiktensonra herkes dağılacaktır. Güneşin yakıcı etkisine karşın yanınızda güneş kremlerinizi getirmeyi unutmayın. Güneşin radyasyonik ışınlarına aşırı maruz kalmamak için mümkünse güneş ışığını yansıtan açık renkli giysiler ve uzun kollu kıyafet tercih etmenizde fayda vardır.Tur hareket saati 06.00 dır. Geç kalan arkadaşlar için bekleme yapılmayacaktır.Etkinlikte yaş sınırı bulunmaktadır. 15 yaş altındaki çocuklar etkinliğe katılamazlar. Etkinlik sırasında kask,eldiven,gözlük takmak MECBURİDİR.Etkinliğe ilk defa katılacak olanlara kask konusunda müsamaha gösterilir.Fakat bir sonraki etkinliğe kaskla gelinmelidir. Herkes kendi teker ölçüsüne göre yedek iç lastik,tekeryama seti,pompa getirmesi zorunludur. Rota orta zorlukta olup güzergahımız üzerinde eğim azdır.Gidiş geliş ortalama 45-50kmdir. Fiziksel durumunuzu göz önünde bulundurarak karar veriniz. Etkinlik saatine lütfen riayet ediniz.

Katılım Koşulları :Aşagıdaki Duyuruyu Eksiksiz okumanız , Etkinlik sorumlusu Veya Rehbere İsminizi Yazdırmanız Mecburidir.Kask,eldiven,gözlük takmanız güvenliğiniz için kesinlikle zorunludur.

Günübirlik Bisiklet Turu Etkinliği
Rota : Gaziantep Üniversitesi Önü>Onkoloji Kavşağı>Kilis Yolu>Şahinbey Anıtı >Üniversite Bulvarı>Barista Cafe(Paydos)

Parkur: Toplam 45-50 Km lik bir rota olup, ortaderece zorluktadır.Eğim derecesi ortadır.
** LÜTFEN HAREKET SAATLERİNE DİKKAT **
☎☎Başvuru Ve Faaliyet Sorumlusu ☎☎
ANIL BAKKALOĞLU (05362612313)

Etkinlik Tarihi : 23 Ağustos 2020 (PAZAR ) Buluşma Saati : 05:45 / Hareket Saati : 06:00
Not: Kesin kayıt yaptıran arkadaşların Son Başvurudan sonra iptal etmesi durumunda veya gelmemesi durumunda faaliyet sorumlusuna bildirmesi önemle rica olunur.
—————————————————————————
🚌🚌BULUŞMA YERİ VE HAREKET SAATLERİ:🚌🚌
Gaziantep Üniversitesi Ana Giriş Kapısı (Buluşma: 05:45  / Hareket : 06:00) (Lokasyon hakkında bilgi almak için lütfen danışınız)
(Hava, yol ve katılımcıların durumuna bağlı olarak parkur uzatılabilir, kısaltılabilir, değiştirilebilir.)Başvurularınızı yaparken ‘katıl’ıtıklamanız yeterli değildir. Lütfen başvuru yaparken etkinliğe nereden katılacağınızı faaliyet sorumlularını bildirin ve herhangi bir iptal durumunda lütfen bilgilendirin. Faaliyetlere ilk defa katılacak arkadaşlar muhakkak faaliyet sorumlusunu telefonla arayıp ilk defa katılacaklarını söylemeleri ve rotanın zorluk derecesi hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*