ZİRVE İLE FINDIKPINARI AKARCA KAR VE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 6 Ocak 2019

Bu pazar Mihrican Yüksek oluk kar yürüyüşü olarak planladığımız etkinliğimiz yoğun kar yağışı nedeniyle Mihricana ulaşım mümkün olmayınca, durum gereği, yürüyüş rotası; Fındıkpınarı Akarca olarak değiştirilmiştir. Etkinlik akışı aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir.
Etkinliğimiz; Fındıkpınarı yaylasında kahvaltı sonrası 36 sporcu ve doğasever katılımcımızla sulusepken kar yağışı altında ( 1130 metre ve 3 derece ) Yayla güneyinden başlanan yürüyüş orman içi yol ve patikalardan güney doğu ve güney yönünde, önce kepez kule eteklerini takip ederek devam etmiştir. ilk 2-3 km karlı zeminde ve kar yağışı altında geçildikten sonra, dere geçişi beklentinin üzerinde su debisi neden ile güvenli geçiş için ilk köprüye kadar dönülerek, güney yönünde hafif ininşli çıkışlı bir güzergahtan Akarca köyüne (800 metre) eksiksiz ve sorunsuz ulaşılarak tamamlanmıştır. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan görevli ekibimize, emeği geçen, katkı sunan herkese ve katılımcı dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sonraki etkinliğimizde bir arada olmak dileği ile. sağlıkla ve dostlukla..

Not: Fotoğraflar yöneticimiz, dostumuz; Rahmi Güllü tarafından cep telefonu ile çekilmiştir. Emekleri için kendisine teşekkür ediyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*