Sandras – Gökçeova Günübirlik Doğa Yürüyüşü

Sandras – Gökçeova Günübirlik Doğa Yürüyüşü
Faaliyet için hediği olan arkadaşların getirmelerini,ayakkabı dahil yedek kıyafet almalarını rica ediyoruz….
Tarih : 17/02/2019
Hareket Saati : 08:00
Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü
Yürüyüş Mesafesi ve Saati : 14 km. / 6 – 7 saat ( Molalar Dahil )
Parkur Derecesi : Zor
Gerekli Malzeme : Sert Tabanlı ve Bilekleri Kavrayan Yürüyüş Botu, Baton, Tozluk
Hava Durumu : 12/kısmen gunesli
Rehber : Aygün GÜNAY/Ayten KALINSAZ
İletişim Bilgisi : 0.533.093 53 19 / marmariszirve@gmail.com
Parkur Bilgisi : Araçla Köyçeğiz Ağla mahallesine ulaşıldıktan sonra toprak yol takip edilerek devam edilecek ve en uygun yerde araçtan inilecektir. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra karla kaplı orman yolu takip edilerek Gökçeova Gölü’ne ( Rakım 1750 mt. ) ulaşılacaktır. Bu mevsimde buz tutmuş göl çevresinde yemek ve fotoğraf molası verilecektir. Orman yolu takip edilerek geri dönüş yapılarak Ağla köyüne ulaşılacaktır.
Katılımcı arkadaşların, kesinlikle su geçirmeyen ayakkabı giymeleri, tozluk bulundurmaları gerekmektedir. Yedek giysi, çorap ve ayakkabı getirmeleri önerilir. ( Bunlar araçta bırakılıp dönüşte de kullanılabilir. )
Notlar : Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına göre su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, goratex mont vb. ), sırt çantası, en az 2 lt. su,sıcak su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), şapka, düdük, kafa feneri, yedek pil, yağmurluk almaları önerilir.
Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç 15.02.2019 Cuma günü saat 19:00’a kadar teyit vermesini bekliyoruz.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen bedeller tahsil edilecektir.
Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI ile ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
*Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir,rehberin önünde gitmek artçıdan geri kalmak yasaktır….
*Rehber uygun görmesi halinde güzergahta değişiklik yapabilir.
*Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç birşey alınmaz…
*Yürüyüşlerimiz esnasında alkollü içecekler kesinlikle kullanılmaz,içtikleri tespit edilenler bir daha yürüyüşe alınmaz….
*Sigara ancak büyük molada kontrollü alanda içilebilir, yürürken veya kısa molalarda sigara içilmesi yasaktır…
*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır.
Keyifli Faaliyetler-Marmaris Zirve

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*