ÜNLÜLER ÇEŞMESİ KÜÇÜK LATMOS ÇUKURKÖY ETKİNLİĞİ 12.01.2020

12.01.2020 pazar günü Zirve Dağcılık Söke Şubesi ile yapacağımız ortak etkinliktir.
Beşparmak Dağları Coğrafyasında yürüyeceğimiz parkur, B grubu bir parkur olup toplam 10 km bir rotadır ve B+ zorluk derecesinde parkurdur. İlk defa yürüyecekler ile henüz yeni başlayanlar için UYGUN DEĞİLDİR.

Bu parkurda BATON ve ayakkabıların bilekleri saracak BOT olması gerekmektedir.(Spor ayakkabılarla yürünemez)
Ünlüler çeşmesinden yaklaşık 850 mt den başlayacak parkurda 1200 mt ye çıktıktan sonra sert bir inişle 710 metreye iniş yapıp orman ve derelerin içinden Çukurköy e ulaşacağız.

SABAH KAHVALTI YAPILACAKTIR VE SİMİTLER KULÜBÜMÜZDEN İKRAMDIR

REHBER :BİLAL PAK (SÖKE ŞUBE):0 544 313 33 25
ETKİNLİK SORUMLUSU :
FERDİ GÜNAY: 0 505 492 75 00

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTEYENLERİN EN GEÇ 10 OCAK 2020 GÜNÜ SAAT 16:00’YA KADAR FERDİ GÜNAY’A İSİM VE GEREKLİ BİLGİLERİ VERMELERİ GEREKMEKTEDİR. FACEBOOK, İNSTAGRAM VE DİĞER SOSYAL MEDYA ORTAMLARINDA YAPILAN İŞARETLEMELER KATILIM İÇİN YETERLİ DEĞİLDİR. kATILIM DURUMUNA GÖRE ARAÇ AYARLANACAĞI İÇİN 11 OCAK 2020 VE 12 OCAK 2020 GÜNÜ YAPILACAK İPTALLERDEN ETKİNLİK ÜCRETİ İSTENİR.

İRTİBAT VE REZERVASYON İÇİN:
FERDİ GÜNAY: 0 505 492 75 00

HAREKET SAATİ: 07.15
HAREKET YERİ: ANADOLU LİSESİ YANI, AHMET TANER KIŞLALI PARKI

*** Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI İLE ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.

*** Katılım için cuma akşamına kadar muhakkak telefon veya mail ile rehberlere bilgi veriniz.

***Nasıl Giyinmelisiniz?

Yürüyüşlerde kullanılan giysiler; az yer tutan, hafif, çabuk kuruyan, sağlıklı giysiler olmalıdır. Pamuklu giysiler yerine sentetik, termal veya yünlü kumaş giysilerden imal edinmiş, hareket yeteneğini kısıtlamayan rahat giysiler tercih edilmelidir. Dar ve geç kuruyan pantolonları tercih etmemelisiniz. Mevsime uygun kat iç, orta ve dış katman giysiler olarak düşünerek giyim planlamak uygun seçenek olacaktır.

Yürüyüş ayakkabısı yürüyüş sporuna uygun, uzun bilekli, rahat, ayağınızı vurmayan, ayağınıza alışmış ve daha önce denenmiş kısacası sorunsuz ayakkabı olmalıdır.

***Yanınızda Mutlaka Bulunması Gerekenler:

İki omuzdan geçmeli rahat bir Sırt Çantası (özellikle tek omuz çapraz askılı çantalar sizi gereğinden fazla yoracak ve omuriliğinize zarar verecektir), Yağmurluk veya Rüzgarlık, bir öğünlük yiyecek, asgari 1,5 litre su, Fotoğraf Makinası, ilaçlarınız ( kişisel olarak kullandığınız ilaçlarınız varsa), yedek giysi, Fener ya da Kafa Lambası, Düdük, Baton, Tozluk, Güneş Gözlüğü, Güneş Kremi,

Yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak için fındık, kuru üzüm, kuru kayısı gibi doğal seker türevlerini bulundurmanızı tavsiye ederiz.

KURALLARIMIZ :

Yürüyüşlerimizde Rehberler tek yetkilidir.

Rehberden önde gitmek ve artçıdan geri kalmak yasaktır.

Faaliyetlerimiz esnasında Alkollü içecekler kesinlikle kullanmıyoruz.

Tütün ve Tütün Mamullerini kullanmamaya özen gösteriyoruz.

Doğada Asla Çöp bırakmıyoruz…

Doğadan sadece keyif alıyor, geride sadece ayak izi bırakıyoruz…

Evimize götürdüğümüz tek şey fotoğraflarımız oluyor…

*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.***

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*