TÜM ETKİNLİKLERİMİZ İPTAL

Değerli Doğaseverler,

2019 Aralık ayında Çin’de ortaya çıkıp dünyaya yayılan yeni tip Koronovirüs ( Covid-19) ülkemizde de görüldüğü birkaç haftadır gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülke ve insanlık adına zor bir dönemden geçiyoruz ve bu günleri birlikte aşmak zorundayız.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak, kurulduğumuz günden bu yana önceliğimiz TOPLUMA, DOĞAYA ve HER TÜR CANLIYA SAYGI olmuştur.  Katılımcılarımızın güvenliği ve sağlığı bizim için her zaman, her koşulda, her şeyden önce gelir. Bu sebeple,  koronavirüse karşı alınan tedbirlere biz de kulüp olarak uyuyor, Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatları doğrultusunda geçici bir süre TÜM ETKİNLİKLERİMİZE ara veriyoruz.

Tüm doğaseverlerden beklentimiz alınan önlemlere, bakanlıkça açıklanan 14 kurala titizlikle uyulması, gerekmedikçe evlerden çıkılmaması ve kaynağı belirsiz, doğruluğundan emin olunmayan haberlere itibar etmemeleri, bu tür bilgileri sosyal medyada paylaşmamalarıdır.  Alınan tüm bu önlemler, hepimizin sağlığı ve virüsün yayılımının önlenmesi içindir. Tüm dünyayı sarsan bu salgının en kısa sürede kontrol altına alınması ve yaşanan tedirginliğin son bulması en büyük dileğimizdir.

Bu süreçte canla başla mücadele veren Sağlık çalışanları başta olmak üzere hizmetlerin aksamadan yürütülmesine katkıda bulunan tüm emekçilere saygı ve şükranlarımızı sunuyor,  bu sorunu da hep birlikte aşacağımız temennisi ile sağlıklı, mutlu ve zirve tadında yarınlar diliyoruz.

ZİRVE DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*