HAKKARİ VE ŞIRNAK DAĞLARI

Zirve Dağcılık 2021 yılı faaliyetleri kapsamında 15-25 Temmuz 2021 tarihleri arasında Hakkari Cilo ve Sat dağları ile Şırnak Dağları ve Yaylaları Faaliyeti yapılacaktır.
GÖRÜLECEK YERLER.
Hakkari merkez, Yüksekova, Cilolar, Sat Gölleri, Berçelan Yaylası, Karadağ tırmanışı (3.768), Seyithan ve Lis buzul gölleri, Zap vadisi, Gündoğdu Mağarası. Cennet Cehennem Vadisi ve Buzulları. Mergan Yaylası, Beytüşşebap Tanin Dağları, Botan Vadisi, Uludere Hilal Yaylası, Feraşin Yaylası
Aynı zamanda bölgenin binlerce yıl öncesine kadar uzanan yerleşik hayatın buluntularına ait kültürel mirasını da görme imkanımız olacak.
Etkinliğimiz sadece Zirve Dağcılık Kulübü üyelerine açık olup, aidat borcu olmayan, 2021 yılı güncel lisansı bulunan, kulüp veya tdf eğitimlerine katılmış, kulüp dağcılık sistematiğine uygun sporcularımız katılabilir.
Etkinlik Kültür etkinliği olmayıp, dağcılık etkinliğidir ve tamamında çadırlarda konaklanacaktır. Etkinliğe katılacak sporcularımız kamp malzemelerini tedarik edeceklerdir. Etkinliklerin tümünde Dağcılık Kaskı kullanılması mecburidir.
Etkinlik için İlk buluşma noktası 15 Temmuz Perşembe günü Van Şehir merkezidir.
Etkinlik 24 Temmuz Cumartesi akşamı Hakkari’de sona erecektir. Dönüş biletleri 25 Temmuz Pazar gününe muhtelif havalimanlarından alınabilir.
Katılımcılar kayıtlarını yaptırıp, etkinlik sorumlusundan onay aldıktan sonra ulaşım için biletlerini kendileri tedarik edecektir.
Dünyada yaşanan ve ülkemizi de etkileyen Pandemi şartları ve bölgedeki güvenlik kuvvetlerinin vereceği izinlere uygun olarak net program son günlerde kesinleşecek ve buna uygun olarak program gerçekleşebilecektir.
Program kontenjanı bölgede kullanılacak araç büyüklüğü ile sınırlı olacaktır. Bölgedeki ulaşım ve rehberlik ücretleri ortak olarak karşılanacaktır.
Katılmayı düşünenler Orhan Kozan’a kayıtlarını yaptırabilirler.
Şubelere üye sporcularımız Şube Başkanları kanalı ile Orhan Kozan’a kayıtlarını yaptırmalıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*