12.06.2021 SIĞLA ORMANI-TOPARLAR KANYONU ŞELALE YÜRÜYÜŞÜ(KÖYCEĞİZ)

ETKİNLİĞE KATILMAYA KARAR VERMEDEN ÖNCE ETKİNLİK BİLGİLENDİRMESİNİ BAŞTAN SONA DİKKATLİCE OKUYUNUZ! ETKİNLİĞİMİZ GEZİ OLMAYIP SPORTİF DOĞA YÜRÜYÜŞÜDÜR.
ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN MUTLAKA ÜYELERİMİZ WHATSAP ARACILIĞI İLE YENİ KATILACAK OLANLAR İSE BELİRTİLEN NUMARAYI(0505 493 39 29) CUMA 10.00 KADAR ARAMALARI VE GEREKLİ BİLGİLERİ (AD-SOYAD-TC KİMLİK NO –HES KODU) İLETMELERİ KATILIM İÇİN ONAY ALMALARI GEREKMEKTEDİR.
Sevgili Zirve Muğla ailesi bu hafta sonu uzun bir aradan sonra Köyceğiz Toparlar Sığla Ormanı Şelale yürüyüşünü gerçekleştireceğiz.
Sabah 08.30 ‘da toplanma noktamızdan hareketle Muğla Köyceğiz’e varacağız. Sığla ormanları içinden başlayacak olan yürüyüşümüz Toparlar şelalesinde su içinden devam edip kanyonun sonuna varılıp geri dönülecektir. Toparlar şelalesi içine şelalede yüzme imkânımız olacak. Sabahleyin kahvaltımızı evde yaparak geliyoruz. Yol boyunca ihtiyaç molası verilmeyecektir. Su v.b. ihtiyaçlarınızı önceden temin ediniz. Maske, dezenfektan ve kalem bulundurunuz. Sınırlı sayıda katılımcı alınacaktır. Araç dolduğunda katılımcı alınmayacaktır. Etkinliğimiz gezi faaliyeti olmayıp sportif amaçlı doğa yürüyüşüdür. Etkinliklerimiz Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünden onaylıdır. Etkinlikte üyelerimize ayrıcalık tanınır.
ROTA BİLGİLENDİRMESİ: Toparlar Sığla ormanları içinde başlayacak yürüyüşümüz. Şelaleye kadar düz patikadır. Şelaleden sonra su içinden yürünecek olup, su seviyesi yüksek değildir. Birkaç bölgede kaya geçişi vardır. İsteyen Şelalede kalıp devam etmeyip yüzebilir. Dönüşte Köyceğiz’de mola verilebilir.
.
Gurubun temposuna göre Yürüyüş rotasında değişiklik yapmak rehberin ve etkinlik sorumlusunun inisiyatifindedir.
Tarih: 12 Haziran 2021 Cumartesi
Toplanma yeri: Muğla Anadolu Lisesi yanı, Ahmet Taner Kışlalı Parkı.
Kalkış saati: 08.30
(Bekleme yapılmayacaktır kalkış saatinden 10 dk önce kalkış yerinde olmanızı rica ederiz. )
Merkez dışında sadece Kötekli Yücelen önünden katılımcı alınacaktır. Yücelen önünden binecek olanların bildirmeleri gerekir.)
Etkinlik sorumlusu: Kurtuluş OĞAN
Rehberler: Mehmet IRMAK-Erdem YETER
Zorluk derecesi: Kolay (Doğa yürüyüşçüleri için)
Yürüyüş parkur uzunluğu: 10 km
Kayıt İçin: Feridun DARCAN 0505 493 39 29
KATILMAK İSTEYENLERİN EN GEÇ CUMA SAAT 10:00 KADAR 0505 493 39 29 NUMARALI TELEFONU YENİ KATILIMCILAR ARAYARAK, ÜYELERİMİZ WHATSAP ARACILIĞI İLE TC KİMLİK NUMARASI-AD-SOYAD- HES KODLARINI YAZDIRARAK KATILIMLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. FACEDEN YAPILAN İŞARETLETMELER KATILIM İÇİN YETERLİ DEĞİLDİR. ARAÇ DOLDUĞUNDA YENİ KATILIMCI ALINMAYACAKTIR.
CUMA AKŞAMI YAPILAN İPTALLERDEN ARAÇ AYARLANDIĞI İÇİN ÜCRET TALEP EDİLİR.
Etkinliğe katılacaklarda bulunması gerekenler;
1- Üyelerimizde lisans
2- Bileği Saran yürüyüş ayakkabısı veya bot.
3- Sırt Çantası
4- Mevsimlik kıyafetler (Yedek kıyafet),
5- Yağmurluk (Hava durumuna göre),
6- En az 1.5 litre su,
7- Öğle yemeği için kumanya,
8- Kuruyemiş, meyve v.b.
9- Kalem
10- Dezenfektan
11- Maske
12- Mayo deniz malzemesi,
• Etkinliğimiz doğada tedavisi güç olan hastalıklara sahip olanların (Epilepsi,Kalp,Tansiyon v.b.) katılımına uygun değildir. Bu hastalıkları sahip olmadıklarına dair katılımcılara form imzalatılır.(Sorumluluk katılımcıya aittir.)
• Etkinliğimiz bir gezi faliyeti olmayıp, Spor doğa yürüyüşüdür.
• Etkinliğimiz süresince kesinlikle sigara ve alkol tüketimine izin verilmez.
• Etkinliğe katılımda aidatını tam ödeyen üyelere ayrıcalık tanınır.
• Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergâhta değişiklik yapabilir.
• Etkinliklerimize ilk defa katılacak olanların bilekli bir yürüyüş ayakkabısı veya bilekli ve topuksuz bir bot ile katılmaları gerekir. Katılımcıların kendi sağlıkları ve gurubun yürüyüş temposunu bozmamak adına ayakkabısı uygun olmayanlar yürüyüşe kabul edilmeyecektir.
• Araç ücreti katılımcı sayısına bölünerek etkinlik günü belirlenir ve araca ödenir.
• Gurup kurallarına uymayanlar etkinliğe bir daha kabul edilmez.
• Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç bir şey alınmaz…
• Etkinliklerimiz Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünden onaylıdır.
• Üye olmayanlar 1 kereye mahsus misafir olarak kabul edilir sonrasında üye olmaları istenir.
PANDEMİ DÖNEMİ KURALLARIMIZ
1. Cuma 10.00’ya kadar etkinliğe katılmak isteyenler ilgili numarayı arayıp, TC Kimlik numarası, ad, soyadı ve HES kodunu bildirerek kayıt yaptıracaklar.
2. HES kodu bildirmeyenler ve HES kodu kontrolünde riskli gözükenler etkinliğe kabul edilmeyecektir.
3. Bazı etkinliklerimiz sınırlı sayıda katılımcı ile yapılacak olup, aracın dolması durumunda katılımcı kabul edilmeyecektir.
4. Selamlaşmalarımız tokalaşma, sarılma, öpüşme şeklinde olmayıp, temassız bir şekilde sözlü olarak yapılacaktır.
5. Etkinliğimize, nefes darlığı, astım, bronşit ve doğa yürüyüşüne uygun olmayan kişiler kabul edilmeyecektir. Bu hastalıklara sahip olanların bilgi vermeden katılması durumunda bütün sorumluluk kendilerine aittir.
6. Etkinlik günü katılımcıların ateşi ölçülerek, elleri dezenfekte edilerek araca alınacaktır. Ateşi yüksek çıkanlar etkinliğe kabul edilmeyecektir.
7. Etkinlik öncesi Covid 19 risk formunu herkesin kendi getireceği kalemi ile imzalaması istenecek.(Katılımcıların kendi kalemini yanında bulundurması önerilir).İsteyen kendisi evde çıktı alıp imzalayıp etkinlik öncesi etkinlik sorumlusuna teslim edebilecektir.
8. Toplu etkinliklere katılan, yurt dışı seyahat eden veya temaslı olanların 14 gün geçmeden etkinliklerimize katılmaları yasaktır. Bu durumda olduğunu bilip etkinlik sorumlusuna bilgi vermeden etkinliğe katılanlar bir daha hiçbir etkinliğe alınmayacak. Ayrıca haklarında yasal şikâyet hakları kullanılacak. Bulaş olması durumunda tüm sorumluluk o kişiye ait olacaktır.
9. Araçta yapacağımız yolculuk boyunca herkes maskesini istisnasız takacak (Burnunu da kapatacak şekilde), çıkaranlar uyarılacak, uyarıya rağmen maske takmamaya devam edenler bir daha etkinliğe kabul edilmeyecektir.
10. Sabah kahvaltıları pandemi sürecinde evde yapılıp gelinecek yolda kahvaltı molası verilmeyecektir.
11. Öğle yemeklerinde, yemekler bireysel yenilip yemek ikramı yapılmayacaktır.
12. Doğada mesafeli yürünecektir.
13. Yolda acil durumlar hariç mümkün olduğunca mola verilmeyecektir.
14. İl dışı ve kamplı etkinliklerimize (Kulübün tanınması için yapılan sosyal
etkinlikler hariç) üyelerimiz ve lisanslı sporcularımız kabul edilecektir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*