9. GELENEKSEL ALADAĞLAR ŞENLİĞİ

Kulübümüzün 9. Geleneksel Aladağlar Şenliği 09-12 Temmuz 2022 tarihlerinde Aladağlar’da gerçekleştirilecektir.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Genel Merkez ve Şubelerinin ortak etkinliği olan bu şenliğe kamp malzemesi olan tüm üyelerimiz iştirak edebilir, eğitim durumları ve tecrübelerine uygun olarak çeşitli zorluktaki tırmanışlara Şube Başkanlarının ve Teknik Kurullarının izni ve bilgisi ile katılabilir.
Katılım için LİSANSI GÜNCEL kulüp üyemiz olunması, kamp malzemesi ve kaskının bulunması gerekliliktir.
Teknik tırmanış içeren dağlar için rehberler ayrıca malzeme ve yeterlik konusunda bilgilendirme yapacaklar ve ekiplerini belirleyeceklerdir.
Kamp alanı Emli Vadisi Kamp alanıdır. Tırmanılacak zirveler ve rehberleri ile ilgili bilgiler Emli Vadisinde açıklanacak ve katılımcılar tecrübelerine göre zirve tırmanışlarına iştirak edebileceklerdir.
Aynı zamanda Kamp alanına yakın duvarlarda ve Kazıklı Ali Bölgesinde Spor ve Geleneksel rota çalışmaları da yapılacaktır.
Şenliğe katılacak sporcularımız Şube yönetimleri ile temasa geçmeli ve kayıtlarını yaptırmalıdır.
Ayrıca;
Genel Merkez olarak, etkinlik sonrası hemen dönmeyerek 13-16 Temmuz 2022 tarihlerinde Sokullupınar- Karayalak – Yedigöller – Hacer Boğazı transı ve zirve tırmanışları yapılacaktır. Transa katılmak isteyenler önceden Şube Yönetimleri kanalı ile isimlerini Orhan Kozan’a bildirmelidir.
ZİRVE DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*