19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

“Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

19 Mayıs 1919’da yakılan meşale topyekün bir direniş hareketine dönüşmüş ve bağımsızlık mücadelesi kazanılarak Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. 19 Mayıs sadece bir tarih değil var olma mücadelesinin simgesidir. Aynı zamanda bu anlamlı gün, Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmesi yönü ile de son derece önemlidir. Ulu önder bugün ile yarın arasında köprü olacak gençliği aydınlık yarınlar için teminat olarak görmüştür.

Bizlerde Zirve Dağcılık üyeleri ve yöneticileri olarak bu emanete layık olmaya ve sahip çıkmaya çalışıyoruz ve şartlar ne olursa olsun EMANETİNİN BEKÇİLERİYİZ demeye devam edeceğiz.

Başta büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

ZİRVE DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*