4. GELENEKSEL ALADAĞLAR DAĞCILIK ŞENLİĞİ& ALADAĞLAR TRANSI

Kulübümüzün 4. Geleneksel Aladağlar Şenliği 22-23 Temmuz 2017 tarihlerinde Aladağlar’da Emli Vadisinde gerçekleştirilecektir.

21 Temmuz Cuma akşamı İzmir’den Şehirlerarası Otobüsler ile Niğde’ye gidilecek ve Cumartesi günü Emli Vadisinde kamp atılacaktır. Pazar günü farklı zorluklar içeren etaplarda herlkesin performansına göre katılabaileceği tırmanışlar yapılacaktır.

Pazar günü 2 günlüğüne gelebilen sporcularımız döndükten sonra da aynı bölgede 2 gün daha tırmanışlara devam edilecek ve farkılı zorluklarda tırmanışlar gerçekleştirilecektir. Bu tırmanışlara katılmak mecburi değildir. Dileyenler kamp alanında kalarak çevrede gezi veya klaya tırmanışları yapabilir, izleyebilirler.

Emli Vadisinde 4 gün geçirdikten sonra Sokullupınar kamp yerine intikal edip buradan Karayalak Vadisi – Yedigöller – Hacer Boğazı transı ve zirve tırmanışları yapılacaktır. Trans sonunda Kapuzbaşı Şelalelerinde pansiyonlarda son gecemizi geçirecek ve 30 Temmuz Pazar günü Kayseri’ye geçerek İzmir’e döneceğiz. ( Dileyenler Pazar günü öğleden sonra Uçak bileti temin ederek dönüş yapabilir. )

Katılmak isteyenler Şube Yönetimleri kanalı ile isimlerini Orhan Kozan’a bildirmelidir.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün ortak etkinliği olan bu etkinliğe kamp malzemesi olan tüm üyelerimiz iştirak edebilir, dağcılık eğitim durumları ve tecrübelerine uygun olarak çeşitli zorlukdaki tırmanışlara katılabilir.

Katılım için kulüp üyemiz olunması, kamp malzemesi ve kaskının bulunması gerekliliktir. Teknik tırmanış içeren dağlar için rehberler ayrıca malzeme ve yeterlik konusunda bilgilendirme yapacaklar ve ekiplerini belirleyeceklerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*