ZİRVE DAĞCILIK TURGUTLU-KAPADOKYA GEZİSİ

TARİH :30 MART 2018 CUMA
HAREKET YERİ : Irlamaz Vadisi Anfi Tiyatro
HAREKET SAATİ: 19:30
ÜCRET : 250 TL.
İRTİBAT KİŞİSİ : Osman Tuğrul (532 6040391)

Değerli arkadaşlar; etkinliğimize, öncelikle kulüp üyelerimiz ve yakınları katılabilir. Yeterli katılım olursa, bizim grup için büyük otobüs tahsis edilecek. Aksi durumda Kuşadası grubu ile ortaklaşa aynı otobüs ile gideceğiz. Etkinliğimiz turizm şirketi desteği ile gerçekleşecektir. Katılımcılar telefon ile kesinleştirdikten sonra Yılmaz KARTAL arkadaşımıza ücretini ödedikten sonra katılımcı listesine eklenecektir.

1.GÜN : Turgutlu’ daki yol çalışmaları ve trafik nedeniyle toplanma yerimiz Irlamaz Vadisi Anfi Tiyatronun önünden saat 19:30′ da lüx otobüs ile hareket edeceğiz. Yol boyu belirlenen molaların ardından Aksaray’ da kahvaltımızı alıyoruz. Daha sonra DERVENT VADİSİ, PAŞABAĞLARI, AVANOS ÇANAK-ÇÖMLEK ATÖLYESİ, ONYX ATÖLYESİ, AVCILAR VADİSİ ve ORTAHİSAR’ ı geziyoruz. Daha sonra UÇHİSAR ‘ da öğle yemeğimizi alıyoruz. UÇHİSAR KALESİ, GÜVERCİNLİK VADİSİ, ÜRGÜP ASMALI KONAK ve TURSAN ŞARAP gezisinden sonra otelimize yerleşiyoruz. ww.turisthotel.com.tr/. İsteyen konuklarımıza TÜRK GECESİ eğlencesi(extra)

2. GÜN : Otelimizde aldığımız sabah kahvaltısının ardından, IHLARA VADİSİ(İsteyenler 6 km. vadinin tamamını yürüyecekler) DERİNKUYU,YERALTI ŞEHRİ’ ni gezip, öğle yemeğini yedikten sonra KONYA’ ya hareket ediyoruz. MEVLANA TÜRBESİ’ ni ziyaret edip, Konya’ dan ayrılıyoruz. Saat 02.00 gibi Turgutlu’da oluyoruz.

TURA DAHİL OLANLAR :
– PROFESYONEL REHBERLİK VE ÇEVRE GEZİLERİ
– OTELDE ALINACAK AKŞAM YEMEĞİ VE SABAH KAHVALTISI
– YURTİÇİ ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI
– 4* OTEL KONAKLAMA
– LÜKS OTOBÜSLERLE ULAŞIM

TURA DAHİL OLMAYANLAR :
– MÜZE ÖREN YERİ VE MİLLİ PARK ÜCRETLERİ
– YOLDA ALINACAK SABAHKAHVALTISI
– TÜM ÖĞLE YEMEKLERİ
– EKSTRA YİYECEK VE İÇECEKLER
– TÜRK GECESİ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*