25 Kasım 2018 İÇMELER KANYONU FAALİYET BİLGİSİ

25 Kasım 2018 İÇMELER KANYONU FAALİYET BİLGİSİ
Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü
Hareket Saati :09.00
Yürüyüş Mesafesi : 9 km
Yürüyüş Saati : 7 saat ( Molalar Dahil )
Parkur Derecesi : Orta-zor
Gerekli Malzeme : Sert Tabanlı ve Bilekleri Kavrayan Yürüyüş Botu, Baton, Tozluk
Hava Durumu : 14C/Kısmen Güneşli
Rehber : Bülent ILGAR – Tamer Hamarat
İletişim Bilgisi : 05330935319 – marmariszirve@gmail.com
Parkur Bilgisi :İçmeler son durağa gelmeden 1 km önce araçtan inilerek orman yoluna girilecek,yaklaşık deniz seviyesinden 344 metre yükselerek, dere yatağına girilecek, 4.5-5 km dere yatağından yürünerek saat 11 civarı kahve ve çay molası verilecek,sonrasında görkemli çınar ağaçlarının altından biraz daha yürünerek öğleden sonra 1 gibi öğlen yemeği molası verilecek,daha sonra dik bir tırmanıştan sonra Kavacığa varılacak oradan orman patika yoluna yoluna girilip İçmelere başladığımız noktaya ulaşılarak faaliyetimiz sonlandırılacaktır.
Notlar : Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına göre su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, tişört, goratex mont vb. ), sırt çantası, en az 2 lt. su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), bir öğünlük yemek, şapka, bere, eldiven, düdük, kafa feneri, yedek pil, güneş gözlüğü, çakı, çakmak veya kibrit, yağmurluk ve güneş kremi almaları önerilir.
Yürüyüş botu olmayan ve yürüyüş tecrübesi olmayan arkadaşların faaliyete katılımı sağlanamayacaktır.
Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç 23.11.2016 Cuma günü saat 19:00’a kadar teyit vermesini bekliyoruz.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen bedeller tahsil edilecektir.
Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI ile ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergahta değişiklik yapabilir.
Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç birşey alınmaz…
*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır.
Keyifli Faaliyetler

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*