Kültür Gezisi (KAUNOS Antik Kenti – İZTUZU) Faaliyet Bilgisi T

Kültür Gezisi (KAUNOS Antik Kenti – İZTUZU) Faaliyet Bilgisi

Tarih : 30 Aralık 2018, Pazar

Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü

Hareket Saati : 08:00

Etkinlik Saati : 7 Saat (yol süreleri hariç)

Parkur Derecesi : Kolay

Gerekli Malzeme :Yürüyüş Ayakkabısı, Şapka, Yağmurluk, Fotoğraf makinesi ve yedekleri.

Hava Durumu : Açık, 15 – 17 C

Rehber : Melekzat Öktem, Mehmet Kalınsaz

İletişim Bilgisi : marmariszirve@gmail.com/05330935319

Parkur Bilgisi :

Faaliyetimize Akçapınar tostçusunda vereceğimiz (kahvaltı, çay, kahve) molayla başlayacağız ve saat 10:30 civarında Dalyan’da aracımızdan inip, teknelere binerek Kral mezarlarının yakınında tekneden inerek ziyarete açık olan mezarları gezeceğiz. Daha sonra tekrar teknelerle Kaunos antik kenti yakınına kadar giderek inip antik kenti ziyaret edeceğiz. Antik kente Giriş ücreti 12 TL olup Müze kartı geçerlidir. Öğle yemeğini herkes beraberinde getirdiği kendi kumanyası ile burada yiyecek ve saat 14:00 civarında teknelerimize binerek Sultaniye çamur banyolarına, oradan da İztuzu kumsalına gidilecek ve saat 16:30’da Dalyan’a dönüp otobüsümüzle İztuzu Caretta Caretta hastanesi ziyaret edilip, İstuzun’dan (şansımız varsa) güneşin batışını seyrederek dönüş yoluna çıkacağız. İsteğe bağlı olarak yolda yenilecek akşam yemeğinin ardından saat 21-21:30 civarında Marmaris’e döneceğiz.

Notlar : Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına göre su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, goratex mont vb. ), sırt çantası, en az 2 lt. su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), şapka, düdük, kafa feneri, yedek pil ve mutlaka yağmurluk almaları önerilir. Yukarıdaki yemek programlarına katılmak istemeyenler kendi yiyeceklerini getirmelidirler.

Antik kentlere giriş ücretli olup Müze kartı veya geçerli Maximum Kartı olanlar kartlarını, 65 yaş üstü ise nüfus cüzdanlarını mutlaka yanlarında bulundurmalıdır. Bu kartları bulunmayanlar için her bir giriş 12 TL olup, 1 yıl geçerli Müze kartı ücreti ise 40 TLdir. Tekne ücreti ise 10 TL/kişidir.

Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç 28 Aralık 2018 Cuma akşamı saat 16.00 kadar teyit vermesini bekliyoruz.

Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen araç taşıma gideri vb. bedeller tahsil edilecektir.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Travel tarafından yapılacaktır.

Keyifli Faaliyetler

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*