Kumlubük – Bayır Günübirlik Doğa Yürüyüşü Faaliyet Bilgisi

Kumlubük – Bayır Günübirlik Doğa Yürüyüşü Faaliyet Bilgisi

Tarih : 08 Aralık 2019
Buluşma Yeri : Yapı Kredi Bankası Önü
Hareket Saati : 09:00
Yürüyüş Mesafesi ve Saati : 13 km. / 6 -7 saat ( Molalar Dahil )
Parkur Derecesi : Orta
Gerekli Malzeme : Baton, Sert Tabanlı ve Bilekleri Kavrayan Yürüyüş Botu
Hava Durumu :18C/parçalı bulutlu
Rehber : Halil VERGİLİ/Gülbaki YÜCEL
İletişim Bilgisi : 90 ( 533 ) 093 53 19/ marmariszirve@gmail.com
Parkur Bilgisi : Faaliyet, Kumlubük Mahallesinden toprak yola giriş yapılarak başlayacaktır. Bu yoldan 500 mt. yürüdükten sonra orman içi patikaya geçiş yapılacaktır. Dik bir yamaçtan tırmanılarak deniz seviyesinden yaklaşık 270 mt. yüksekliğe çıkılacaktır. Deniz sol tarafımızda kalacak şekilde patika yoldan devam edilerek terk edilmiş yerleşim yerinde Gerbe Kilisesi kalıntıları görülecektir. Fotoğraf çekimi sonrasında, deniz manzaralı kahve molası alanına ulaşılacaktır. Mola sonrası patika yoldan devam edilerek Çiftlik Koyu manzaralı yemek alanına varılacaktır. Yemek ve fotoğraf molası sonrası Kayalıözü Mahallesi içerisinden geçilerek Bayır Köyü’ne ulaşılacaktır.(Parkur bol tırmanışlıdır.)
Notlar: Katılımcı arkadaşların; mevsim koşullarına uygun, su tutmayan, çabuk kuruyan malzemelerden kıyafetler ( termal içlik, tişört, pantolon, mont vb. ), yağmurluk, sırt çantası, en az 2 lt. su, sıcak su, enerji veren yiyecekler ( meyve ve kuru yemiş ), bir öğünlük yemek, şapka, bere, düdük, kafa feneri, yedek pil, güneş gözlüğü, çakı, çakmak veya kibrit, güneş kremi ve ilk yardım çantası almaları önerilir.
Yapılacak araç organizasyonu için tüm katılımcıların mail ortamında, en geç 06.12.2019 Cuma günü saat 19:00’a kadar teyit vermesini bekliyoruz.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden paylarına düşen bedeller tahsil edilecektir.
Faaliyetlerimiz YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIKLARI, ASTIM GİBİ SOLUNUM RAHATSIZLIKLARI ile ADALE/EKLEM ROMATİZMASI, EPİLEPSİ (SARA) VS. DOĞADA TEDAVİSİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN katılımına uygun değildir.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergahta değişiklik yapabilir.
Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç birşey alınmaz…
*** Hava ve yol durumu göz önüne alınarak rota değişimi ve/veya iptali rehberler ve yönetimin kararıdır.
Katılımcı listesi yayınlandıktan sonra yapılan iptaller ve faaliyete gelmeyenlerden katılım ücreti alınacaktır.
Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün 1618 sayılı TÜRSAB yasası gereği A grubu seyahat acentası güvencesinde düzenlemiş olduğu, GÜNÜBİRLİK DOĞA YÜRÜYÜŞÜ faaliyetinin taşıması Koral Turizm tarafından yapılacaktır

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*