DATÇA MURDALA KNİDOS KONAKLAMALI VE GÜNÜBİRLİK YÜRÜYÜŞ

ETKİNLİĞE KATILMAYA KARAR VERMEDEN ÖNCE ETKİNLİK BİLGİLENDİRMESİNİ BAŞTAN SONA DİKKATLİCE OKUYUNUZ! KATILMAK İSTEYENLERİN KONAKLAMALI ETKİNLİK İÇİN PERŞEMBE 19.00 KADAR ,GÜNÜBİRLİK ETKİNLİK İÇİN CUMA 16.00 KADAR KATILMAK İSTEDİĞİNİZ ETKİNLİĞİN SORUMLUSUNU ARAYIP TC KİMLİK NUMARANIZI YAZDIRIP KAYIT YAPTIRIP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

GÜNÜBİRLİK YÜRÜYÜŞ İÇİN ARANACAK SORUMLU:
MEHMET IRMAK 0555 353 48 95

KONAKLAMA ETKİNLİK ARANACAK SORUMLU:
ERDEM YETER 0505 935 99 77

Muğla Zirve üyeleri, bu hafta sonu etkinliğimizde Çağlaların tam mevsimi olan Datça’ya gidiyoruz. Etkinliğimiz konaklamalı ve günübirlik yürüyüş olarak planlanmıştır. Konaklamalı veya günübirlik katılmak istediğiniz etkinliğin sorumlusunu arayıp kayıt yaptırabilirsiniz.

KONAKLAMALI ETKİNLİK PROGRAMI:

KONAKLAMALI ETKİNLİK SORUMLUSU-KAYIT: 0505 935 99 77 ERDEM YETER
07.01.2020 Saat 09.30 Her zamanki toplanma alanımızda buluşulup (Muğla Anadolu Lisesi Yanı) hareket edilecek.
Katılım durumunun fazla olması durumunda araç tutulacak yeterli katılım olmazsa kendi araçlarımızla gidilecek. Sabah eski Datça gezilip Palamutbükü Ada evlerinde kalınacak.( Deniz kenarı) Öğle ve akşam yemeği ve kahvaltıyı kişiler oradaki tesislerden isteklerine göre kendileri karşılayacak.
KONAKLAMA ÜCRETİ: 70 TL
Konaklamalı katılanlar Pazar günü günübirlik yürüyüşçülerin programına dâhil olacak.

GÜNÜBİRLİK YÜRÜYÜŞ PROGRAMI:

GÜNÜBİRLİK ETKİNLİK SORUMLUSU VE KAYIT: 0555 353 48 95 MEHMET IRMAK
Zirve Dağcılık Fethiye şubesini misafir edeceğimiz bu etkinlikte ,sabahleyin 07.00 Muğla Anadolu Lisesi yanından hareket ediyoruz. İlk olarak Marmaris Değirmenyanına ulaşarak klasik Zirve kahvaltımızı yapıyoruz. (Kahvaltı için isteyen malzeme getirebilir. Simit ve çaylar ikramımız.) Sonra’da Datça’ya ulaşıyoruz.Datça’da Zirve Dağcılık Fethiye şubesi ile buluşup Murdala Koyundan başlayıp Knidos’a yürüyoruz.
ROTA BİLGİSİ: Yürüyüş rotamız Datça Murdala koyundan başlayacak, rotanın bir bölümü yeni yürünecek. Deniz kenarından geçen patikalar ve badem ağaçları arasından yürünecek. Yürüyüşümüz Knidos şehrinde sonlanacak.İsteyen Knidos şehri ve deveboynu fenerini gezebilecek. Görülecek yerler :Murdala koyu Değirmenbükü,Palamutbükü,Knidos Antik Kenti, Yıllanmış Zeytin ağaçları,Deve Boynu Feneri v.s.

Tarih: 08 Mart 2020 Pazar
Toplanma yeri: Muğla Anadolu Lisesi yanı, Ahmet Taner Kışlalı Parkı.
Kalkış saati: 07.00
Günübirlik Yürüyüş Etkinlik sorumlusu: MEHMET IRMAK
Konaklamalı Etkinlik Sorumlusu: Erdem YETER
Rehber: Ferdi GÜNAY

Rota Zorluk derecesi: Orta (Doğa yürüyüşçüleri için)
Yürüyüş parkur uzunluğu: 14-16 km

NOT: 1- Yürüyüş sonrası Knidos’ta akşam yemeği yenilecektir. (Ücret katılımcıya aittir. Balık veya Köfte Menü Fiyat 40 TL)- İsteyen yemek yiyebilir,kayıt yaptırırken yemek durumunuzu bildiriniz.
2- Yürüyüş Knisdos ören yerinin içinden geçilerek sonlandırılacaktır. Örenyerine giriş ücretlidir. Katılımcıların yanında mutlaka müzekart veya katılım ücreti bulundurmaları gerekmektedir.
3- Yüzmek isteyenler mayo getirebilir.

KATILMAK İSTEYENLERİN KONAKLAMALI ETKİNLİK İÇİN PERŞEMBE 19.00 KADAR ,GÜNÜBİRLİK ETKİNLİK İÇİN CUMA 16.00 KADAR İLGİLİ ETKİNLİK SORUMLUSUNU ARAYARAK TC KİMLİK NOLARINI YAZDIRARAK KATILIMLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.
GÜNÜBİRLİK YÜRYÜŞ İÇİN SORUMLU: MEHMET IRMAK 0555 353 48 95
KONAKLAMA ETKİNLİK SORUMLUSU : ERDEM YETER 0505 935 99 77

CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN İPTALLERDEN ÜCRET TALEP EDİLİR.

Etkinliğe katılacaklarda bulunması gerekenler;
1- Bileği Saran yürüyüş ayakkabısı veya bot.
2- Sırt Çantası,
3- Baton
4- İhtiyaca göre güneş gözlüğü veya güneş kremi
5- Mevsimlik kıyafetler (Yedek kıyafet),
6- Yağmurluk (Hava durumuna göre),
7- En az 1.5 litre su,
8- Öğle yemeği için kumanya,
9- Kuruyemiş, meyve v.b.
10- Müze Kart
11- Üyelerimiz Lisanslarını yanında bulundurmalı

Etkinliğimiz doğada tedavisi güç olan hastalıklara sahip olanların (Epilepsi,Kalp,Tansiyon v.b.) katılımına uygun değildir.
Etkinliğimiz bir gezi faliyeti olmayıp, Spor amaçlı yapılan doğa yürüyüşüdür.
Yürüyüş etkinliğimiz süresince kesinlikle sigara ve alkol tüketimine izin verilmez.
Etkinlik süresince etkinlik sorumlusu ve rehberin tüm uyarılarına riayet edilir, rehber uygun görmesi halinde güzergâhta değişiklik yapabilir.

Etkinlik süresince doğaya stres ve ayak izleri dışında hiç bir şey bırakılmaz, doğadan da huzur ve anı dışında hiç bir şey alınmaz…

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*