ZİRVE DAĞCILIK AYDIN KAPIKIRI-BAFA YÜRÜYÜŞÜ

LÜTFEN ETKİNLİK AÇIKLAMASINI SONUNA KADAR İYİ OKUYUNUZ.

BU ETKİNLİĞİMİZ DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE İTHAFENDİR.

Sevgili Zirve ailesi, Bu hafta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel güzel bir yürüyüş yapacağız. Pazar günü Bodrum Zirve ailesi ile ortak gerçekleştirecek olduğumuz yürüyüşümüze herkesi bekleriz. Hareket saatimiz 8 Mart Pazar saat: 08:00 olup, kahvaltı için yol üzerinde mola vereceğiz. Öğlen yemeğinde ateş yakılmayacak olup yanınıza hazır yiyecekler almanızı tavsiye ederiz. Parkur bilgileri aşağıdaki gibidir.

Parkur: Bafa Gölü – Kapıkırı
Tarih: 08-03-2020 Pazar
Hareket saati : 08:00
Derece: ORTA
Parkur Uzunlugu:13 km
Görevliler:

TÜM KADINLARIMIZ..

Göl kenarından 240 m. çıkış olarak yürüyüp, 150 m. yüksekliğe ve tekrardan göl seviyesinde yürüyüşümüze devam ederek bitirmeyi hedefliyoruz.
TOZLUK, BERE, ELDİVEN, , yedek kıyafet bulundurmanız faydanıza olacaktır. Güzergah ve rota’da değişiklik yapma yürüyüş liderinin insiyatifindedir.
Şu anki hava tahminine göre pazar günü parçalı bulutlu olup 16 derecelerde olması öngörülüyor. Katılım sağlayacak herkese keyifli sorunsuz yürüyüşler dileriz.

KEYİFLİ VE GÜVENLİ BİR AKTİVİTE İÇİN;
– Sırt çantası
– Sağlam bir bot
— Baton
– Yağmurluk ve polar rüzgarlık(Hava durumuna göre)
– En az 2 litre su
– Öğlen kumanyası ve atıştırmalıklar
– Kişisel ilaçlar

ÖNEMLİ NOT :
YÜKSEK TANSİYON, KALP RAHATSIZLIĞI, EPİLEPSİ, ASTIM V. B DOĞADA TEDAVİSİ VE MÜDAHALESİ SON DERECE GÜÇ OLAN HASTALIKLARA SAHİP KİŞİLERİN BU TÜR FAALİYETLERİMİZ SİZİN İÇİN UYGUN OLMADIĞI BİLGİLENDİRMENİN YAPILDIĞI BEYAN VE KABÜL ETMİŞ SAYILIRSINIZ. BUNA İSTİNADEN ETKİNLİK (FAALİYET) KATILMAK ARZUYA TABİ OLUP GEREK ULAŞIM GEREK ETKİNLİK SÜRESİNCE MEYDANA GELEBİLECEK KAZALAR VE SAĞLIK PROBLEMLERİNDEN DOLAYI KULÜBÜMÜZÜN YÖNETİCİLERİ VE ETKİNLİK GÖREVLİLERİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HUKUKİ SORUMLULUĞU YOKTUR. ETKİNLİĞİMİZE KATILIM SAĞLAMANIZ HALİNDE BU ŞARTLARI KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ.
ETKİNLİKLERE KATILANLARIN, GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞAN GRUP SORUMLUSUNUN VE GÖREVLİLERİNİN TALİMATLARINA UYMALARI ZORUNLUDUR.

* Yürüyüş sırasında öncünün önüne geçilmemeli artçının arkasında kalınmamalıdır .
* Yürüyüş esnasında arılara ve arı kovanlarına rastlayabiliriz alerjisi olan arkadaşlarımızın ilaçlarını yanlarında bulundurmalı önemle rica olunur. Tedbir olarak lütfen kokulu kremler ve parfüm kullanmayınız .
* Dönüş için olası gecikmeler olabilir. Planlarınızı ona göre yapınız. Her koşulda keyif almasını bilen, birlik beraberlik ve dayanışma içindeyseniz sizleri doğanın güzelliklerini paylaşmaya davet ediyoruz.
* Katılımcıların, 7 mart saat 14.00′ a kadar aşağıdaki telefon numarasını arayarak kayıt yaptırmaları, gelemeyecek olanların yine aynı tarihe kadar isimlerini sildirmeleri gerekmektedir. İsim yazdırıp iptal ettirmeyenlerden sonraki yürüyüşte çift etkinlik ücreti alınacaktır.
Kayıt İçin
Merih KULE: 0 554 785 39
HAREKET YERİ:
NEVZAT BİÇER OTOPARKI
HAREKET SAATİ: 08:00
NOT: Lütfen hareket saatinden en az 15 dk öncesinde hareket yerinde olunuz. Aracımız gecikmelerde bekleme yapmayacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*