NORMALLEŞME SÜRECİ İLE ETKİNLİKLERİMİZE BAŞLIYORUZ

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından virüs ile ilgili tedbirler alınarak bazı spor federasyonlarının faaliyetlerine kontrollü olarak izin verilmesi uygun görülmüştür. Bu kapsamda federasyonumuza bağlı branşlarda kontrollü olarak federasyon ve kulüp faaliyetleri başlayacaktır.
Türkiye Dağcılık Federasyonumuz ilgili Bakanlıkların ortaya koyduğu kurallara ek olmak üzere, federasyonumuz branşlarına özgü yapılacak tüm faaliyetler ile ilgili olarak “TDF COVİD-19 NORMALLEŞME SÜRECİNDE UYULMASI GEREKEN SAĞLIK KURALLARI YÖNERGESİ” yayınlamıştır. Bu yönerge TDF Sağlık Kurulu ve Hukuk Kurulunun yoğun bir şekilde çalışması ile hazırlanmıştır. Bu yönerge kapsamında faaliyete katılacak olan sporcular için “Kişisel Beyan ve Onay Formu” da oluşturulmuştur.
Biz de bu Yönerge ve Sağlık Bakanlığının açıkladığı kurallar çerçevesinde 01 Haziran 2020 tarihinden itibaren faaliyetlerimize başlıyoruz. Bu süreçte, Siz katılımcılarımıza ve tabi ki bizlere düşen önemli görevler var. Biz, sizlerin sağlığı için tüm gerekli tedbirleri alacak, ulaşım araçları başta olmak üzere hijyen kurallarını uygulayacağız. Sizlerin de özellikle ulaşım esnasında maske ile seyahat etmeniz, sosyal mesafe ve diğer hijyen kurallarına uymanız, Faaliyet Sorumlularının uyarılarına riayet etmeniz, güncel lisanslı kulüp üyesi olmanız sağlıklı bir şekilde faaliyetlerin yapılabilmesi açısından son derece önemlidir.
Sağlıklı ve Güvenli faaliyetler dileği ile…
ZİRVE DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ
TDF yönergesine linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*