Bağyurdu – Dededağ – Ovacık

Yeşilin, mavinin, sarının ve kahverenginin tm tonlarının grlebildiği orman ii patikasına girerek

Zirve Dağcılık Sinancılar – Ovacık parkurundaydı

Yeşilin, mavinin, sarının ve kahverenginin tm tonlarının grlebildiği orman ii patikasına girerek Sarılar sırtlarından ilerlediler. Yaklaşık 10 km.lik kolay parkur, Ovacık kynde keyifli bir yemekle son buldu.

ZİRVE Dağcılık Turgutlu Şubesi bu Pazar geniş bir katılımla Sinancılar Ovacık parkurunda yrd. A (kolay) ve B (orta zorluk) olarak iki gruba ayrılarak yola ıkan zirvecilerden A grubu Sinancılardan yryşe başladı. Yryşn hemen başında Sinan Dede Trbesi ziyaret edildi. Osman Tuğrul rehberliğinde normal bir tempoda kısa su ve nefes molaları vererek yavaş yavaş ykselmeye başlayan ekip vadiye hakim bir tepede meyve molası verdi. Yeşilin, mavinin, sarının ve kahverenginin tm tonlarının grlebildiği orman ii patikasına girerek Sarılar sırtlarından ilerlediler. Yaklaşık 10 km.lik bu kolay parkur Ovacık kynde keyifli bir yemekle son buldu.

B grubu ise Erin Ttnsatar nclğnde sratli bir tempoyla ıktı yola. Sinancılardan başlayıp Dededağın zirvesine kadar devam eden parkurda seyrine doyulmaz manzaraların keyfini yaşadılar. ngrlen saatte Ovacıka ulaşan ekip 14 km.lik zorlu yryş lezzetli bir yemekle talandırarak Turgutluya dnş yoluna geti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


*